O nama

vd1

Centar-Vodice-Apartmani se nalaze u povjesnoj jezgri Vodica, samo 30 metara od mora i 150 metara od šljunčane plaže. Centar-Vodice-Apartmani se sastoje od 4 (četiri) apartmana i 2 (dvije) zajedničke unutarnje terase sa vanjskim garniturama za sjedenje. U prizemlju poslovno stambene zgrade se nalazi restoran “Konoba Porat” u kojem se poslužuju tradicionalna jela hrvatske kuhinje (mesne i riblje specijalitete), još od 1982 godine. Poslovno stambena zgrada u kojoj se nalazi Centar-Vodice-Apartmani je renovirana u 2015 godini, i to po posebnim uvjetima konzervatorskog odjela i svaki od apartmana je zvučno i toplinski izoliran te posjeduje energetski cerifikat. Svaki od apartmana je opremljen za stanovanje do 4 osobe (2+2). Centar-Vodice-Apartmani je perfektno mjesto za stanovanje brojčano većih obitelji ili prijatelja, koji istovremeno žele biti na okupu i stanovati svaki za sebe u svom apartmanu, koristeći zajedničke unutarnje terase za druženje i uživajuči u zajedničkim aktivnostima.

U povjesnoj jezgri Vodica su svi restorani i prodavaonice otvoreni do 24.00 sata (lipanj, srpanj, kolovoz), a nakon toga je ulica u kojoj se nalazi Centar-Vodice-Apartmani mirna, te postaje pravo mjesto za miran san, gdje spavajući s otvorenim prozorom, udišete čisti morski zrak. Boraveći u Centar-Vodice-Apartmanima koji se nalaze u povjesnoj jezgri Vodica, imate mogučnost kvalitetno provesti Vaš odmor u samom centru grada, uživajući u bogatom kulturnom životu i bogatoj gastronomskoj ponudi. Na udaljenosti od 150 metara se nalazi tržnica sa lokalnim proizvodima, kao i ribarnica, mesnica, itd… Vaš odmor u Centar-Vodice-Apartmanima možete obogatiti i učiniti još više nezaboravnim Vašim jednodnevnim izletima u Tribunj, otok Prvić, Šibenik, Knin, Trogir, Split, Zadar, nacionali park Krka i nacionalni park Kornati, ili aktivnostima kao: surfing, kayaking, trekking, biciklizam, nordijsko hodanje, big game fishing, berba maslina, i.t.d..

Osim aktivnog odmora, možete iskoristiti Vodice kao odredište dentalnog turizma, kao i za wellness odmore za sva godišnja doba uključujući vrhunske detox, antistres i aroma terapije. Izborom Centar-Vodice-Apartmana za Vaš boravak u zimskim mjesecima, možete hodati bosi po ugrijanom podu. Za parkiranje Vašeg automobila ima više mogučnosti. Više informacija o tome možete naći na ovoj stranici.


Transferi

Ukoliko trebate prijevoz iz zračne luke Split ili Zadar, naručite to na internet stranici, www.Centar-Vodice-Apartmani.com, ovdje

Parkiranje

Saznajte više o besplatnom parkiralištu za Vaš automobil u našoj blizini, kao i ostale opcije za parkiranje.

Lokacija na mapi