Om oss

vd1

Centar-Vodice-Apartmani Leilighetskomplekser Centar Vodice har beliggenhet i det historiske sentrum av Vodice by, kun 30 meter fra havet og 150 meter fra stranda. Centar-Vodice-Apartmani består av fire leiligheter og to innvendige terrasser med sittemøblement. Restaurant «Konoba Porat» er lokalisert i første etasjen i samme bygning. Her kan du nyte fiske- og kjøttretter fra det tradisjonelle kroatiske kjøkkenet. Restauranten har vært i drift siden 1982. Bygningen hvor leilighetene befinner seg ble renovert i 2015, i tråd med konservatorens retningslinjer. Alle leilighetene er lydisolert og har energisertifikat. Hver leilighet er beregnet på fire personer (2+2). Centar- Vodice-Apartmani er et ideelt sted for større familier eller mange venner. Man kan bo i hver sine leiligheter, og samtidig tilbringe felles tid i de innvendige terrassene.
I sentrum av Vodice er alle butikker og restauranter åpne til kl. 24.00 (juni, juli, august).

Etter stengetid er gata hvor leilighetene Centar-Vodice-Apartmani befinner seg, stille. Man kan da sove i ro med åpne vinduer, og puste inn ren sjøluft. Ved å bo i Centar-Vodice-Apartmani som befinner seg i det historiske sentrum i byen Vodice, vil du nyte godt av både kulturelle og gastronomisk tilbud. Bare 150 meter unna finner du markedet med lokale grønnsaker, fisketorg, kjøttbutikk o.l. Med Vodice som utgangspunkt kan du enkelt ta daglige utflukter til Tribunj, øya Prvic, Sibenik, Knin, Trogir, Split, Zadar, nasjonalparken Krka, nasjonalparken Kornati. Det er også mulig å delta på aktiviteter som surfing, kajakkpadling, trekking, sykling, turgåing, big game fishing, høsting av oliven med mer. I Vodice finnes det også et større tannlegesenter som har spesialisert seg på protetikk, samt tilbud om spa og aromaterapi. Velger du å komme til Centar-Vodice-Apartmani i vintermånedene, kan du gå barbent på oppvarmet gulv.


Transport

Dersom du trenger transport kan det bestilles på internettsiden, www.Centar-Vodice-Apartmani.com, her

Parkering

Lær mer om gratis parkeringsplass for bilen i nabolaget vårt, så vel som andre alternativer for parkering. Plassering på kartet